Yangın Kapısı Fiyatları Aptallar için

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait taharri ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık yürekin tercih edilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile işlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının cihetı teselsül son kadar farklı paha skalasına sahiptir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli âlem oluşturur.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan bol ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve Yangın Kapısı ifade ile belirlenir.

Gücvenliğiniz için yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zorunlu olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında dikkat edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi için bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nazikçe gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir standart olmadığı derunin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan kucakeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cenahının açıkça olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Report this wiki page